Monday, 13 January 2014

KENAPA WAJIB DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE???

Alhamdulillah...

Tajuk yang agak sering ramai orang bertanya adakah perlu jadi ahli Shaklee jika hendak beli produk Shaklee. Sebenarnya saya lebih menggalakkan anda mendaftar jadi ahli Shaklee jika anda tegar mengamalkan produk Shaklee hampir setiap bulan. Kerana banyak kelebihan yang anda seharusnya dapat daripada pembelian anda itu.

Jom saya kongsikan kenapa anda WAJIB daftar jadi ahli Shaklee.

1. Cash Rebate / Bonus

Cash Rebate/ Bonus ini anda akan dapat bila anda membeli produk Shaklee dengan ID anda sendiri. Itulah sebabnya digalakkan untuk menjadi ahli. Cash Rebate/Bonus ini akan dimasukkan ke dalam akaun anda.
Selain itu, jika anda mendaftar ahli Shaklee anda berhak mendapat konsultasi bukan sahaja mengenai bisnes Shaklee, bahkan dari sekecil-kecil perkara seperti jadual waktu makan vitamin, vitamin apa yang sesuai dengan sesetengah keadaan pesakit dan sebagainya.

Saya sendiri sebagai seorang Upline memang saya bertanggungjawab untuk membimbing anak-anak bawahan saya. Tetapi hanya yang berdaftar di bawah saya saja. Bukan saya tidak mahu melayan pertanyaan dari orang lain, tetapi itu adalah hak eksklusif untuk anak-anak dan tetamu saya saja kerana mereka berdaftar dan membeli dengan saya. Maka tidak adillah kiranya saya memberi segalanya percuma kepada sesiapa saja.

Kepada yang berdaftar khas menjadi ahli Shaklee dengan saya akan saya masukkan ke dalam group eksklusif saya di Facebook. Banyak yang akan saya kongsikan didalam kumpulan tersebut. Dan saya bukannya bergerak sendiri, malah saya dibimbing oleh Master - master yang sangat hebat ilmunya. Bukan ilmu bisnes sahaja malah ilmu berbisnes mengikut cara-cara Islamik juga. Ia meliputi juga bagaimana kita agar menjadi insan yang lebih mendekatkan diri kepada Allah untuk lebih mendapat keberkatan dari Allah.
2. Sistem Shopping Online.

Mulai Oktober 2013, sistem Shaklee semakin menjadi mudah di mana semuanya 100% sistem Shopping Online. Dari pendaftaran secara online, order online, penghantaran barang, tracking, semua online!!!
Ia sangat mudah, dan ia hanya untuk ahli yang berdaftar dengan Shaklee saja. Jika anda seorang yang tegar mengamalkan produk Shaklee adalah lebih baik anda mendaftar, maka anda akan dapat mengakses sistem Shopping Online ini sendiri. Hanya pilih produk yang anda ingini, kemudian buat pembayaran dan Shaklee akan menguruskan penghantaran terus ke tangan anda.

3. Tak Perlu Modal Berniaga!!!

Wahhhh!!!! Bunyinya sangat menarik bukan...
Kenapa saya kata bisnes yang tak perlu modal? Kerana ianya benar. Saya tak perlu modal untuk dikeluarkan.
Sebab bila anda menerima tempahan, anada hanya tunggu sehingga pelanggan melakukan transaksi bank-in ke dalam akaun anda, barulah anda lakukan tempahan menerusi sistem Shopping Online Shaklee dan Shaklee akan menguruskan penghantaran. Senang banget!!

Jadi apa yang anda semua tunggu untuk mencari pendapatan sampingan mahupun sepenuhnya?
Saya pasti jika anda benar-benar inginkan perubahan dalam kedudukan kewangan dan kesihatan pilihlah Shaklee. Anda tak akan rugi dan tersesat dengan janji manis pulangan besar tetapi hanya sekelip mata saja. Shaklee produk high demand akan kekal berterusan.

HUbungi saya ya jika anda ingin maklumat lanjut mengenai Bisnes Shaklee.
Saya sedia menjawab
Nurul : 0126764743
emel : ammarhauu@gmail.com
fb : beautymoms

No comments:

Post a Comment