Sunday, 25 August 2013

SET KURUS SHAKLEE YANG MAMPU MILIK

Bila cakap nak kurus je semua orang mesti exited kan. Saya juga macam tu. Lebih-lebih agi wanita yang obses nak kurus.

Kali ni saya nak share bagaimana cara kuruskan badan dengan Shaklee Inch Loss Programme.
Sebenarnya set ini tidaklah mahal hingga makan ribuan ringgit, pada saya ianya masih mampu milik.

Anda juga ada beberapa pilihan untuk memulakan program penurunan berat badan Shaklee ini bergantung pada bajet anda :

1. Set Lecithin + Alfalfa

Set ini memang sangat mampu milik kerana harganya yang murah.
Lecithin = RM52.00
Alfalfa = RM53.00
Fungsi set ini, Lecithin mampu memecahkan lemak-lemak berlebihan dalam badan, menyerap lemak-lemak tersebut dan mengeluarkannya dengan cara yang sihat. Melancarkan sistem pembuangan, mengelakkan sembelit.
Alfalfa mengandungi mineral penting yang diperlukan tubuh dan ia juga agen detoksifikasi yang sangat bagus, mencuci kolon hingga salur darah. Mengawal paras gula dalam darah, Mengimbangi aliran darah dan mengelakkan kekejangan. Memberi tenaga.

Cadangan pengambilan :

Alfalfa 2@3 biji selepas sarapan
Lecithin 6 biji selepas makan malam
ATAU 3 biji siang, 3 biji malam.


2. Set Omega + AlfalfaSet ini agak berlainan sedikit dari set Lecithin + Alfalfa tadi kerana OMEGA GUARD adalah minyak ikan yang tulen yang mampu memecahkan plak-plak lemak dalam salur darah, khasnya di salur darah yang menuju ke jantung. Ia juga meningkatkan kesihatan kardiovaskular, meningkatkan memori dan menguatkan saraf mata. Saangat bagus pada mereka yang mempunyai masalah jantung dan masalah ketidaklancaran sendi.

Cadangan Pengambilan:

Alfalfa : 2@3 biji selepas sarapan
Omega : 2@3 biji sebelum tidur.

3. Full Set Kurus Shaklee


Ini adalah set lengkap pada harga yang TAK SAMPAI RM500 pun, Herblax tu masih belum ada stok lagi ye.

Cadangan pengambilan :

Pagi gantikan sarapan anda dengan 1@2 scoop Cinch Shake Mix dan 5 biji alfalfa ATAUPUN anda nak ambil alfalfa selepas minum pagi pon bole. Tapi biasanya minum Cinch ni tak rasa lapar sampai tengahari.

Lecithin - ambil 3 biji selepas lunch dan 3 biji selepas dinner

Energy Tea tu saya selalu ambil buat minum petang, untuk kembalikan semula tenaga dan metabolisma, biasalah orang kerja, penat dan ngantuk sentiasa.

Paling penting minum air masak 3Liter sehari untuk membantu mempercepat proses penurunan berat baddan tersebut, kerana air sangat membantu menyingkirkan toksid dalam badan.

Istimewanya Cinch Shake Mix ini ia  mengandungi LEUCINE yang memelihara kepejalan otot sepanjang proses pembakaran lemak. Oleh itu kebanyakan mereka yang dah mengamalkan Cinch Shake Mix ini akan mendapati mereka tidak mengalami masalah kulit menggeleber selepas kurus. Tetap cantik dan fit.

Paling penting saya tidak menyarankan anda bermimpi untuk menurunkan berat badan dengan sangat drastik. Kerana Produk pelangsingan Shaklee ini bertindak pada tubuh secara semulajadi, bahan-bahan yang semulajadi dan selamat. Maka kesannya perlu seiring dengan sistem tubuh anda.

Anda nak turun berat badan juga?

HUbungi saya :
Nurul - 0126764743
emel : ammarhauu@gmail.com
fb. pages : beautymoms

No comments:

Post a Comment